Spouwmuurisolatie
Links | Disclaimer
Lenderink Bouwadvies in
Zwolle
<<=Terug naar plaats Zwolle

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van spouwmuurisolatie in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de spouwmuurisolatieleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Lenderink Bouwadvies
Baileystraat 4M
8013 RV Zwolle

tel: 06-45794955

Extra informatie

Spouwmuurisolatie   
Spouwmuurisolatie levert het hoogste rendement op van alle isolatiemethoden aan uw woning, een besparing van 25 tot 35% op uw stookkosten is zeker mogelijk. 
Voor het isoleren van uw spouwmuur maken wij gebruik van HR-Thermoparels die bij een spouwdikte van 5 cm een isolatiewaarde hebben van Rc=1,85 W/K 
Door uw spouwmuren te isoleren met deze isolatieparels verbetert het binnenklimaat aanzienlijk. 
Met de HR Thermoparels bespaart u op elke vierkante meter maar liefst 10 kuub gas per jaar! 
De muur geeft geen kou meer af en de temperatuurverdeling in de ruimte is veel gelijkmatiger. Het gevolg is dat u geen ‘schijntocht’ meer in huis heeft. En… dat u voor een behaaglijk klimaat veel minder hoeft te stoken. De isolatie is dampdoorlatend(ademend) en voorkomt dat waterdamp van buiten naar binnen dringt. Andersom wordt er wel waterdamp van binnen naar buiten afgevoerd. Condens- en 
schimmelvorming op de muren wordt voorkomen: dit draagt bij aan een gezond binnenklimaat.