Spouwmuurisolatie
Links | Disclaimer
Isolatieplan in
Zwolle
<<=Terug naar plaats Zwolle

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van spouwmuurisolatie in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de spouwmuurisolatieleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Isolatieplan
Assendorperdijk 9
8012 EG Zwolle

tel: 085-7609260

Extra informatie

Voordelen van spouwmuurisolatie   
Het isoleren van spouwmuren zorgt ervoor dat uw woning comfortabeler en energiezuiniger wordt. Het is goed voor een lagere energierekening, maar ook voor het wooncomfort en de waarde van uw woning. Is uw huis tussen 1920 en 1980 gebouwd? Dan is deze investering voor u waarschijnlijk ook mogelijk. De Isolatieplan adviseur kan u hierin gratis en vrijblijvend adviseren. 
 
Wooncomfort 
 
Kou, warmte en vocht hebben invloed op het leefklimaat van uw woning. Met de spouwmuurisolatie, met HR++ isolatieparels van Isolatieplan, verbetert uw wooncomfort aanzienlijk: 
 
De schil van uw woning houdt de warmte langer vast, waardoor de leefruimte in uw woning sneller en langer warmer aanvoelt. Hierdoor heeft u minder last van condens op de ramen. Tevens zorgt de spouwmuurisolatie er voor dat uw woning in de zomer koel blijft. 
De verdeling van de temperatuur in uw woning wordt gelijkmatiger. Dit zorgt voor minder (koude) luchtstromingen. 
Een bijkomend voordeel van spouwmuurisolatie is dat geluiden van buiten worden gedempt. 
HR++ isolatieparels zijn lijm gebonden. Dit garandeert een vormvastheid van de isolatieplaat. Hierdoor is het risico met betrekking tot inzakken van de isolatie in de toekomst uitgesloten. 
Spouwmuurisolatie van Isolatieplan is ademend. Dit zorgt ervoor dat het vocht in uw woning naar buiten kan, waardoor schimmels in uw woning geen kans krijgen. Ook zorgt een goed ademende muur voor een betere en gezondere luchtkwaliteit binnenshuis.  
 
Energiebesparend 
 
Spouwmuurisolatie is de meest effectieve manier om uw huis te isoleren. Doordat de warmte in huis beter binnen wordt gehouden, hoeft de verwarming minder hoog te staan. Dit zult u terug zien in de vorm van een forse jaarlijkse besparing op uw energierekening.  
 
U bespaart gemiddeld circa 30% op uw energiekosten. Hierdoor heeft u uw investering gemiddeld binnen 3 tot 5 jaar terugverdiend. Na de woningisolatie zult u het verschil op uw energierekening binnen afzienbare tijd opmerken. 
Het rendement van spouwmuurisolatie is vergelijkbaar met een rente van 12% op een spaarrekening. Dit heeft Milieu Centraal berekend met de Standaard Rekenmethode Rendementen. Meer hierover leest u op www.milieucentraal.nl.  
 
Of spouwmuurisolatie voor uw woning een rendabele investering is, hangt af van uw persoonlijke situatie. Bij een aanvraag zal Isolatieplan kosteloos het rendement en de terugverdientijd van de isolatiemaatregelen in uw situatie berekenen. 
 
Investering in uw huis 
 
Sinds dit jaar verplicht de overheid woningeigenaren om de woning bij de verkoop, verhuur of oplevering te voorzien van een energielabel. Dit energielabel heeft als doel woningeigenaren te helpen om energie te besparen. Een groot voordeel voor toekomstige kopers of huurders is dat men in één oogopslag kan zien of een woning energiezuinig is. 
 
Voor het bepalen van de energielabel, speelt de isolatie van uw woning een grote rol. De waarde van uw woning zal door het toepassen van isolatie worden verhoogd. Uw Isolatieplan adviseur vertelt u graag meer over de invloed van spouwmuurisolatie op het energielabel in uw situatie.