Spouwmuurisolatie
Links | Disclaimer
Isotechniek Nederland B.V. in
Duiven
<<=Terug naar plaats Duiven

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van spouwmuurisolatie in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de spouwmuurisolatieleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Isotechniek Nederland B.V.
Segment 3
6921 RC Duiven

tel: 0313 422422

Extra informatie

Voordelen spouwmuurisolatie   
Spouwmuurisolatie heeft een direct effect op uw energierekening. Het is de snelste, slimste en meest rendabele manier om uw woning achteraf te isoleren. Een goed geïsoleerde woning levert u bovendien vanaf dag één meer wooncomfort! Het effect van het isoleren van uw woning kan 30% op jaarbasis op uw energiekosten besparen. Een voordeel dat kan oplopen tot honderden euro’s per jaar! Onze isolatie adviseurs leggen u graag uit hoe een compleet pakket aan isolatiemaatregelen dit effect zelfs kan laten oplopen tot een besparing van 50% per jaar op uw energierekening. 
 
Het isoleren van spouwmuren heeft alleen maar voordelen 
 
U bent het die uiteindelijk de vruchten plukt als wij uw woning isoleren. Weet waar u aan begint en laat u goed voorlichten door ons adviseurs. Want alleen dan heeft het isoleren van uw woning nut. Isotechniek besteedt daarom veel tijd en energie in de training- en opleiding van onze isolatie adviseurs en kunnen u onderbouwt uitleggen waarom: 
 
  • Spouwmuurisolatie zorgt direct voor lagere stookkosten 
  • Spouwmuurisolatie zorgt in de winter en zomer voor een beter leef- en wooncomfort 
  • Spouwmuurisolatie warmteverlies voorkomt 
  • Spouwmuurisolatie vochtproblemen voorkomt 
  • Spouwmuurisolatie zorgt voor minder geluidsoverlast 
  • Spouwmuurisolatie duurzaam en goed voor het milieu is 
  • Spouwmuurisolatie nu extra aantrekkelijk is door een extra laag BTW tarief van 6%! 
  • Spouwmuurisolatie door gekwalificeerde specialisten met 10 jaar garantie wordt geleverd! 
 
Met Isotechniek kiest u voor zekerheid! 
 
Isotechniek is een, door het SKG-IKOB, gecertificeerde onderneming. Bij Isotechniek voldoen we dan ook aan de strengste eisen en richtlijnen. Daarnaast werken we volgens het zogenaamde KOMO procescertificaat, dat het nationale keurmerk voor de bouwsector is en een door VROM geaccepteerd bewijs dat aan het bouwbesluit wordt voldaan. 
 
Isotechniek is één van de oudste bedrijven van Nederland die gespecialiseerd is in het na-isoleren van woningen. Onze naam staat voor vakmanschap, kwaliteit en integriteit. U krijgt van ons dan ook standaard 10 jaar garantie op alle door ons uitgevoerde werkzaamheden én geleverde materialen! 
Vragen over spouwmuurisolatie? 
 
Wacht niet langer en vraag vandaag nog een gratis adviesgesprek aan met één van onze Isotechniek isolatie adviseurs. Als allround professional kunnen wij u iedere vorm van isolatie aanbieden die uw woning vanaf dag één energiezuiniger maakt. Een verschil dat uw woning zo maar aan A+ certificaat zou kunnen opleveren. U kunt bij ons terecht voor het isoleren van uw spouwmuren, kruipruimte, dak, vloer en tussenwanden. Maar ook voor geluidsisolatie bent u bij ons aan het juiste adres. En natuurlijk weten wij alles over eventuele subsidiemogelijkheden als u besluit om uw woning te isoleren. 
 
 
Hoe werkt spouwmuurisolatie? Iedere situatie is anders 
 
Iedere woning is anders. Het isoleren van uw woning is in principe dan ook altijd maatwerk. Reden dat we graag bij u thuis over de vloer komen is dat wij uw specifieke situatie kunnen beoordelen en u kunnen adviseren over welke isolatiemaatregelen in welke vorm mogelijk zijn. En daadwerkelijk het hoogste effect hebben op uw (woon)comfort en energierekening. Samen berekent u welke investering welk effect sorteert. Wat in de praktijk betekent dus u vooraf weet waar u aan begint en weet waar u aan toe bent. Wat uiteraard ook betekent dat u van ons vooraf een definitieve offerte ontvangt voor het isoleren van uw spouw. 
 
Met Isoparels isoleert u uw woning in een dag  
 
Het isoleren van uw spouwmuren met onze unieke grijze Isoparels werkt bijzonder snel, eenvoudig en effectief. Ook als de buitenmuren van uw woning zijn geverfd zijn Isoparels een perfecte keuze. Voorwaarde is wel dat de verf dampdoorlatend is. Anders kunnen onze Isoparels hun werk natuurlijk niet doen. Omdat we niets aan het toeval over laten, controleren onze Isotechniek isolatie adviseurs dit samen met u ter plekke. Onze milieuvriendelijke grijze Isoparels zijn 100% recyclebaar en dragen bij aan een beter en schoner klimaat. 
 
Stappen isoleren van spouwmuren met Isoparels 
 
Onderstaand leest u hoe eenvoudig uw spouwmuren met Isoparels kunnen worden geïsoleerd:  
 
1. Boren van kleine gaten (20 millimeter), die op de kruising van lint- en stootvoeg worden aangebracht, 
2. Door deze gaten worden onder hoge druk onze parels in de spouwmuur geblazen, 
3. Door onze Isoparels te verlijmen met een speciale milieuvriendelijke hars, vormen deze in de spouwmuur een solide en stevige plaat met een Rc-waarde van maar liefst 2,1 bij een spouwdikte van 6 centimeter, 
4. De geringe diameter van onze grijze Isoparels (3,5mm) zorgt ervoor dat iedere kier en ieder gat wordt gedicht (ook bij knipvoegen), 
5. De gaten worden onzichtbaar dichtgemaakt in de kleur van het voegwerk van uw woning, 
6. Onze Isoparels blijven altijd op hun plek, ook als u later bijvoorbeeld een kozijn moet vervangen of een ander gedeelte van uw woning wilt verbouwen. 
 
In één dag jarenlang plezier 
 
Het aanbrengen van spouwmuurisolatie met Isoparels duurt meestal 1 dag. Afhankelijk van de situatie kan dit soms zelfs in een halve dag gebeurd zijn. Het aanbrengen van spouwmuurisolatie geeft nauwelijks overlast of afval. En uiteraard ruimen wij alles op en is er aan het einde van de dag geen enkel spoor terug te vinden van onze aanwezigheid. Geen hak of breekwerk dus. Alleen een paar kleine gaten die we keurig dicht maken als we klaar zijn. En het mooiste van alles is dat u direct, vanaf dag één, bespaart op uw stookkosten en ook nog eens geniet van een merkbaar aantrekkelijker binnenklimaat. 
 
Kies voor zekerheid, kies voor Isotechniek! 
 
Isotechniek is gecertificeerd door het SKG-IKOB. We voldoen daarmee aan de allerstrengste richtlijnen en eisen. Daarnaast werken we volgens de stringente richtlijnen van het KOMO procescertificaat, dat hét nationale keurmerk is voor de bouwsector; Een door VROM geaccepteerd bewijs dat wij aan het bouwbesluit voldoen. 
Isotechniek is gespecialiseerd in het na-isoleren van woningen en staat voor kwaliteit en vakmanschap. Isotechniek één van de oudste bedrijven van Nederland die gespecialiseerd is in het na-isoleren van woningen. Onze naam staat voor vakmanschap, kwaliteit en integriteit. U krijgt van ons dan ook standaard 10 jaar garantie op alle door ons uitgevoerde werkzaamheden én geleverde materialen! 
 
Interesse in spouwmuurisolatie? Maak meteen een vrijblijvende afspraak 
 
Wilt u meer weten over onze werkwijze of wilt u een vrijblijvende offerte voor het isoleren van de spouwmuren van uw woning ontvangen? Maak dan vandaag nog een afspraak met één van onze Isotechniek isolatie adviseurs. Als allround professional kunnen wij u iedere vorm van isolatie aanbieden die uw woning vanaf dag één energiezuiniger maakt. Een verschil dat uw woning zo maar aan A+ certificaat zou kunnen opleveren. U kunt bij ons terecht voor het isoleren van uw spouwmuren, kruipruimte, dak, vloer en tussenwanden. Maar ook voor geluidsisolatie bent u bij ons aan het juiste adres. En natuurlijk weten wij alles over eventuele subsidiemogelijkheden als u besluit om uw woning te isoleren.