Spouwmuurisolatie
Links | Disclaimer
Gerressen Groep in
Duiven
<<=Terug naar plaats Duiven

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van spouwmuurisolatie in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de spouwmuurisolatieleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Gerressen Groep
Brederode 32
6922 BM Duiven

tel: 0316 280253

Extra informatie

Spouwmuurisolatie   
Gerressen Groep voert spouwmuurisolatie en bodemisolatie in een dag uit. 
 
De isolatie van uw huis brengt vele voordelen met zich mee: 
 
  • Direct honderden euro’s besparen op uw energierekening 
  • Investering binnen drie jaar terug verdiend 
  • Direct verbeterd wooncomfort en gezonder wonen 
  • Geen vocht, geen schimmels en geen ongedierte meer 
  • Gerressen Groep helpt u met de aanvraag van subsidies 
 
Wij kiezen voor kwaliteit en daarom werken wij met Neopixels Premium. Dit zijn grijze parels van geëxpandeerd polystreen (EPS), gebouwd op Neopor van BASF. 
 
Gratis offerte en advies 
 
Wilt u meer informatie over isolatie? Maak dan snel een vrijblijvende afspraak voor een gratis offerte en advies via 0316 – 28 02 53 
 
Iedere offerte is maatwerk, wij beoordelen en berekenen op de locatie. 
 
Kent u meerdere mensen, vrienden/buren, binnen uw omgeving met interesse voor spouwmuurisolatie en/of bodemisolatie? Meldt u dan aan als collectief en profiteer van onze groepskorting! 
 
Heeft u last van kou in huis? Spouwmuurisolatie zorgt ervoor dat de warmte binnen en de kou buiten blijft. Bij spouwmuurisolatie wordt de ruimte tussen de binnen- en buitenmuur opgevuld met isolatiemateriaal. Dit leidt tot een lagere energierekening en meer wooncomfort, omdat de temperatuur van uw binnenmuren stijgt. Hierdoor hoeft u minder te stoken om een comfortabele temperatuur in huis te bereiken. 
 
Bij Gerressen Groep kiezen wij voor kwaliteit en daarom werken wij met Neopixels® Premium en Neofixx. Bij spouwmuurisolatie worden Neopixels® Premium en Neofixx als een systeem verwerkt. Neofixx is een high-tech lijm die maakt dat er in de spouw een stabiele verbinding ontstaat tussen de Neopixels. Deze Neopixels worden door middel van vulgaten in de spouw geblazen. 
 
Isoleren is echter meer dan materiaal in een spouwmuur blazen. Gerressen Groep doet altijd gedegen onderzoek. Met behulp van een endoscoop (spouwkijker) wordt er gekeken of er geen vochtbruggen of valspecie in de spouw aanwezig zijn. Tevens onderzoeken wij de staat van de huidige spouwankers. Zijn deze niet verroest? Hoe is het met het voegwerk gesteld? Dient er ondervloerventilatie te worden gecreëerd? Is het verstandig om de gevels te impregneren? 
 
Op al dit soort vragen heeft Gerressen Groep een antwoord.