Spouwmuurisolatie
Links | Disclaimer
Energiecontrol NL in
Wierden
<<=Terug naar plaats Wierden

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van spouwmuurisolatie in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de spouwmuurisolatieleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Energiecontrol NL
Ten Cateweg 8
7642 LH Wierden

tel: (0)546 574472

Extra informatie

Spouwmuurisolatie   
Heeft u last van te hoge stookkosten? Spouwmuurisolatie is dan de juiste oplossing voor u. Sla twee vliegen in een klap: u doet uw portemonnee én het milieu een groot plezier! 
Binnen één dag is uw spouwmuur geïsoleerd en blijft het metselwerk volledig intact. Onze vakkundige isolateurs hebben jarenlange ervaring. Ook beschikken wij over alle benodigde keurmerken en certificaten, zoals het SKG-IKOB. 
 
Voordelen van spouwmuurisolatie 
 
De spouwmuren van uw huis isoleren heeft een aantal grote voordelen. De belangrijkste is dat uw huis de warmte beter vasthoudt, waardoor de verwarming minder vaak aan hoeft te slaan. U verhoogt zo het comfort in uw huis en uw energierekening gaat omlaag. 
 
  • Binnen 2 tot 4 jaar heeft u uw investering terugverdiend 
  • Meer comfort in uw woning 
  • Beter energielabel 
  • Goed voor het milieu 
  • Geen schimmel meer in uw woning 
  • Geluidsdempend 
 
Wij werken met de volgende materialen 
 
Knauf Supafil (minerale glaswol) 
Knauf Supafil is een minerale inblaaswol die zorgt voor een uitstekende thermische isolatie en na-isolatie van spouwmuren. De inblaaswol is duurzaam, waterafstotend en zonder beschadiging van de constructie. 
HR++ EPS Parels 
HR++ EPS Parels is een isolatiemateriaal met een hoge isolatiewaarde. Isoleren met parels is volledig waterdamp doorlatend en laat de spouwmuur ademen. De HR++ EPS parels zijn bestand tegen rot en schimmels.