Spouwmuurisolatie
Links | Disclaimer
Isosfeer in
Weert
<<=Terug naar plaats Weert

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van spouwmuurisolatie in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de spouwmuurisolatieleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Isosfeer
Noordkade 51
6003 NG Weert

tel: 0495-544607

Extra informatie

Spouwmuurisolatie   
Een woning verliest de meeste warmte via de gevel. Deze staat immers in contact met de buitenlucht. De meest voorkomende muurconstructie van een woning is een spouwmuur; twee van elkaar gescheiden muren met daartussen een open lege ruimte. Indien deze ruimte niet gevuld is met isolatiemateriaal gaat er veel warmte verloren. 
 
Een hoge energierekening, een onbehaaglijk gevoel van tocht en een koude straling als gevolg. Kies daarom voor spouwmuurisolatie en bespaar hiermee +/-30% op uw jaarlijkse energienota. Dat heeft u in 3,5 jaar terugverdiend! 
 
-Aanbrengen van spouwmuurisolatie begint met het boren van gaatjes in de voegen van de buitenmuren van uw woning, volgens een vastgesteld boorpatroon. 
 
-In deze gaatjes wordt een inblaaspistool gestoken, waarna het isolatiemateriaal in de spouw wordt aangebracht. 
 
-Als alle muren gevuld zijn, maken wij de geboorde gaatjes weer vakkundig dicht met specie in de kleur van de voeg. Binnen één dag isoleren wij uw woning, zonder ongemak. 
 
Isolatie valt onder de 6% btw regeling.