Spouwmuurisolatie
Links | Disclaimer
BKB Bouw in
Volendam
<<=Terug naar plaats Volendam

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van spouwmuurisolatie in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de spouwmuurisolatieleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

BKB Bouw
Spoorbuurt 12
1131 ZC Volendam

tel: 06 26354253

Extra informatie

Bij oudere woningen (voor 1980) zijn spouwmuren vaak niet geïsoleerd. Met onze spouwcamera kunnen wij vooraf uitstekend beoordelen of uw spouwmuur geschikt is voor spouwisolatie. Dit is zeker een overweging waard, want gemiddeld dalen uw energiekosten na isolatie met EPS ISOparels met 30%! Spouwmuurisolatie met deze ‘isolatieparels’ is binnen één dag te realiseren en naderhand ziet u er ook niets meer van!   
Hoe werkt het? 
 
BKS Spouwisolatie spuit uw spouwmuur of kruipruimte in met de unieke EPS-parels. Deze isolatiekorrels worden aangebracht door middel van kleine vulgaten in de voeg. Nadien worden deze vulgaten keurig afgewerkt met op kleur gebracht cement, zo ziet u na de uitvoering niets terug van de werkzaamheden! Er kleven dus geen nadelen aan spouwisolatie. 
 
Parels 
 
De EPS ISOparel wordt wel de derde generatie genoemd en is speciaal ontwikkeld voor spouwmuurisolatie. Aan deze isolatieparel is een deel grafiet toegevoegd waardoor de warmte nog beter gereflecteerd wordt en de isolatiewaarden hoger zijn. 
 
Uw hele woning energiezuinig? 
 
Wij kunnen in combinatie met BKB Bouw uw gehele woning voorzien van energiezuinige maatregelen zoals het vervangen van uw ramen met HR ++ isolatieglas, het plaatsen van een energiezuinige CV ketel of het plaatsen van eventuele voorzetwanden als het isoleren van de spouw niet mogelijk is. Ook voor het isoleren van uw dakvlak kunnen wij passende maatregelen treffen om een zo hoog mogelijk rendement te halen tegen minimale kosten. Ons hoge serviceniveau, technische bouwkennis, 10 jaar garantie aanbieding en scherpe prijsstelling maken BKS Spouwisolatie de beste keuze!