Spouwmuurisolatie
Links | Disclaimer
Van den Dijssel in
Valkenswaard
<<=Terug naar plaats Valkenswaard

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van spouwmuurisolatie in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de spouwmuurisolatieleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Van den Dijssel
Dragonder 46
5555 XZ Valkenswaard

tel: 040 - 2539110

Extra informatie

Spouwmuurisolatie met Neopixels of Knauf Supafil   
Wilt u besparen op uw energiekosten maar heeft u geen groot budget voor gevelisolatie? Overweeg dan spouwmuurisolatie. Spouwmuurisolatie met inblaaswol of parels kan een besparing opleveren tot ruim 20% van uw gasverbruik. 
 
besparing gasverbruik 
 
Het inblazen van een spouwmuur geeft weinig overlast tijdens het aanbrengen en is tevens één van de voordeligste isolatievoorzieningen. Uw investering verdient u in gemiddeld 3-4 jaar terug en met de stijgende energie-prijzen verdient u het nog sneller terug. Van den Dijssel gebruikt voor spouwmuurisolatie 2 grote merken. 
 
 
verhoging van uw wooncomfort 
 
De temperatuur aan de binnenkant van de spouwmuur blijft aanzienelijk hoger na het inblazen van spouwmuur isolatie, tevens voelt de muur niet meer kil aan en straalt geen koude meer af. De temperatuurverdeling in de ruimte is veel gelijkmatiger, waardoor u minder hard hoeft te stoken, terwijl de temperatuur gelijk blijft. Ook zal in de zomermaanden uw woning aanzienlijk koeler blijven. Ook zal u sterk merken dat het geluid wat vanuit buiten naar binnen komt aanzienlijk minder wordt. 
 
waardestijging van uw huis 
 
De waarde van uw huis zal stijgen als het goed geisoleerd is, want het voldoet aan hogere eisen in de woningmarkt 
 
 
duurzaamheid 
 
Spouwmuurisolatie wordt éénmalig uitgevoerd voor de levensduur van de woning. 
 
vocht 
 
Spouwmuur isolatie is waterafstotend. Als de buitenmuur nat wordt door regen zal het vocht niet door de isolatielaag binnendringen naar de binnenmuur. De muur blijft 'ademen' omdat de isolatielaag wel waterdamp doorlaat van binnen naar buiten. 
 
garantie 
 
Van den Dijssel is een, door het Instituut voor Keuring en Onderzoek van Bouwmaterialen (IKOB) en BV Kwaliteitsverklaringen Bouw (BKB), gecertificeerde onderneming en voldoet daarmee aan strenge richtlijnen. Daarnaast werken we volgens een KOMO procescertificaat, hét nationale keurmerk voor de bouwsector, door VROM geaccepteerd als bewijs dat aan het Bouwbesluit wordt voldaan. 
 
Kijk voor meer info op www.ikobbkb.nl. Dit geeft u garanties ten aanzien van de kwaliteit van de producten en onze vakkundigheid. 
 
Ook is van den Dijssel voorzien van alle Belgische certificaten zoals ATG om u van alle subsidies te kunnen laten genieten zowel overheid als gemeentelijk. Van den Dijssel geeft u 15 jaar garantie op alle, door ons uitgevoerde werkzaamheden en geleverde materialen. De garantie geldt voor zowel het toegepaste isolatiemateriaal als voor de wijze van aanbrengen en is overdraagbaar aan een eventuele volgende eigenaar. 
 
Wij zijn aangesloten bij de VENIN-geschillencommissie (zie www.venin.nl/geschillencommissiereglement.html) die bij wege van bindend advies uitspraak kan doen mocht een geschil ontstaan tussen ons en een particuliere opdrachtgever.