Spouwmuurisolatie
Links | Disclaimer
Comfort Company in
Ulft
<<=Terug naar plaats Ulft

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van spouwmuurisolatie in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de spouwmuurisolatieleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Comfort Company
De Hogenkamp 22
7071 EC Ulft

tel: 0315 -270665

Extra informatie

Spouwmuurisolatie verbetert uw wooncomfort en zorgt voor een lage energierekening. Nu tot 30% subsidie bij een tweede isolatiemaatregel!   
Momenteel is er een nieuwe subsidieregeling voor het isoleren van uw woning. Als u twee isolatiemaatregelen laat uitvoeren ontvangt u tot 30% subsidie op de werkzaamheden.  
Wij helpen helpen u graag bij het aanvragen van de subsidie. 
 
Het grootste isolatie-effect en besparing krijgt u door spouwmuurisolatie te combineren met kruipruimte isolatie en dakisolatie. Dit zijn de isolatiemaatregelen die zijn opgenomen in de subsidieregeling. Een goed na geïsoleerde woning geeft u meer wooncomfort, lagere stookkosten en is beter voor het milieu. Hieronder vindt u meer informatie over de specifieke isolatiewerkzaamheden van Comfort Company en kunt u een gratis adviesgesprek aanvragen. 
 
Aangenaam en vochtvrij met het isoleren van uw spouwmuur 
 
Het effect van onze hoogwaardige isolatieparels is meteen te merken in huis. De muren geven geen kou meer af en u heeft overal dezelfde aangename temperatuur. De isolatieparels van Comfort Company voorkomen dat vocht van buiten naar binnen dringt. Het omgekeerde laten de parels wel toe: vocht (dat in elke woning aanwezig is) trekt ‘door de muur’ van binnen naar buiten. Natuurlijk is op de eerste plaats voldoende ventilatie belangrijk, dat spreekt voor zich. 
Behaaglijk en zuinig door spouwmuurisolatie van uw bestaande woning 
 
Met spouwmuurisolatie van de Comfort Company bespaart u energie. Dit voelt u niet alleen in de portemonnee. Met het isoleren van uw woning is het overal behaaglijk in terwijl u minder hoeft te stoken. 
 
Met spouwmuurisolatie bespaart u het meeste op uw energierekening. 
 
Het na isoleren van een spouwmuur zorgt voor de grootste besparing op uw energierekening. Meer dan met kruipruimte isolatie, dakisolatie of met isolatieglas. Logisch: bij de meeste woningen heeft de gevel immers een groter oppervlak dan het dak, vloer, ramen en deuren bij elkaar. Met onze spouwmuurisolatie bespaart u op elke vierkante meter metselwerk maar liefst 10 kuub gas per jaar. Reken maar eens uit wat u dat oplevert!