Spouwmuurisolatie
Links | Disclaimer
AZ isolatietechniek in
Scherpenzeel
<<=Terug naar plaats Scherpenzeel

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van spouwmuurisolatie in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de spouwmuurisolatieleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

AZ isolatietechniek
Groeperlaan 6
3925RE Scherpenzeel

tel: 06 - 16322020

Extra informatie

Spouwmuurisolatie met wol in Gelderland   
Het isoleren van de spouwmuur met isolatiewol is een uitstekend middel tegen de alsmaar stijgende energiekosten. Voor spouwmuurisolatie met wol maakt AZ isolatietechniek Gelderland gebruik van een uniek isolatieproduct. Onze isolatiewol is een hoogwaardig isolerende minerale wol die met name geschikt voor het isoleren van spouwmuren en zoldervloeren. 
 
Spouwmuurisolatie met wol, hoe werkt het? 
 
Een dubbele muur met ruimte ertussen (de spouwmuur) scheidt uw woonkamer van de buitenlucht. Het is belangrijk dat deze spouwmuur goed geïsoleerd is. Dit voorkomt dat warmte verloren gaat en kou binnenkomt. Bij een nieuwbouwwoning wordt de isolatie tijdens de bouw aangebracht. Bij oudere huizen is de spouwmuur vaak ongeïsoleerd. Spouwmuurisolatie is een relatief kleine ingreep aan uw woning. Het is dan ook niet van belang dat u aanpassingen aan uw woning doet alvorens er geïsoleerd kan worden. Bekijk hier onze werkwijze. 
 
Comfortverhogend 
 
Door het toepassen van spouwmuurisolatie wordt het comfort van uw woning verhoogd. De woning houdt de warmte beter vast en de muren geven minder kou af, waardoor de temperatuur op peil blijft. ’s Winters zorgt spouwmuurisolatie voor een warmer klimaat, ’s zomers voor verkoeling. Spouwmuurisolatie is ook geluidswerend. En omdat de CO2-uitstoot flink vermindert, draagt u bij aan milieubesparing. Natuurlijk blijft het belangrijk om uw huis of bedrijfspand goed te ventileren. 
 
Hoog rendement 
 
Spouwmuurisolatie is de meest effectieve manier om uw woning te isoleren. Doordat de warmte binnen uw woning gehouden wordt, hoeft de verwarming minder vaak aan te staan. Dit is terug te zien op uw energierekening. De besparing kan voor een gemiddelde tussenwoning al oplopen tot 200 euro per jaar. Bij éénsgezinswoningen kan dit zelfs oplopen tot zo 580 euro per jaar(bron: milieucentraal.nl). De kosten voor spouwmuurisolatie zijn vaak al binnen drie tot vijf jaar terugverdiend. Daarnaast betekend een hoger comfort en rendement een waardevermeerdering van uw woning! 
 
Voordelen spouwmuurisolatie met wol 
 
  • Isolatiewol is een product met een erg goede prijs/kwaliteit waardering. 
  • De wol is vochtwerend, waterafstotend en dampdoorlatend. 
  • De isolatiewol beschikt over een prima akoestische waarde. 
  • Optimale vulling en verdeling in de spouwmuur zonder kans op inzakking.