Spouwmuurisolatie
Links | Disclaimer
Offermans services in
Rotterdam
<<=Terug naar plaats Rotterdam

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van spouwmuurisolatie in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de spouwmuurisolatieleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Offermans services
Wim Lagendaalpad 48
3056 PJ Rotterdam

tel: 010 - 8429102

Extra informatie

Knauf supafil spouwmuurisolatie   
Wilt u uw spouwmuren isoleren?  
 
Dat kan onder andere met Knauf Supafil spouwmuurisolatie. Knauf Supafil is een minerale inblaaswol voor uitstekende thermische isolatie en na-isolatie van spouwmuren. Duurzame, waterafstotende inblaaswol voor thermische isolatie van ongeisoleerde spouwmuren en en na-isolatie van reeds geisoleerde spouwmuren. Hierbij wordt de constructie niet beschadigd!  
 
Dit is geschikt voor nieuwbouw en renovatie toepassingen. Knauf Supafil inblaaswol bestaat uit 70% ge-recycled glas en nieuw en wordt op dezelfde manier geproduceerd als andere type glaswol. Met één groot verschil Supafil voelt bijzonder zacht en veerkrachtig aan. Het doet sterk denken aan de vulling van uw kussen of dekbed. Daarnaast is Supafil onbrandbaar en vrij van chemicaliën een veilig gevoel voor u en uw dierbaren en uw eigendom uw woning, appartement of pand. 
 
Voordelen van Knauf Supafil spouwmuurisolatie 
 
  • De isolatie kost relatief weinig, terwijl de besparing groot is. 
  • Supafil spouwmuurisolatie is onbrandbaar. 
  • De witte wol is vochtafstotend en dampdoorlatend. 
  • Knauf Supafil heeft een hoge isolatiewaarde 
  • Supafil heeft goede akoestische (geluiddempende) prestaties. 
 
Aanbrengen supafil inblaaswol 
 
Om de Supafil inblaaswol aan te brengen in de spouwmuur, worden er gaten in de voeg tussen de stenen geboord. Op deze manier blijven de stenen dus in takt. Het boren gaat via een vast patroon. 
 
Offermans services brengt meer gaten aan dan is voor geschreven door de fabrikant en concurenten, waardoor er meer glaswol in de muur kan worden ingeblazen. Dit zorgt voor een nog betere isolatie-waarde. Het is voor ons meer werk maar voor u een nog beter eindresulataat. 
Kwaliteit en klanttevredenheid staan hoog in ons vaandel. In de geboorde gaten wordt een spuitmond aangebracht, aan deze spuitmond is een lange half doorzichtige slang welke aangesloten is op onze speciale inblaaswol compressor. Deze inblaaswol compressor bevind zich in onze speciaal voor de isolatie werkzaamheden ingerichte aanhanger.