Spouwmuurisolatie
Links | Disclaimer
Isomer Isolatie in
Ridderkerk
<<=Terug naar plaats Ridderkerk

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van spouwmuurisolatie in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de spouwmuurisolatieleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Isomer Isolatie
Glasblazerstraat 12 c
2984 BL Ridderkerk

tel: 0180 419179

Extra informatie

Spouwmuurisolatie en gevelisolatie   
Is uw woning gebouwd tussen 1930 en 1980? Dan kan spouwmuurisolatie interessant zijn voor u! In die tijd bouwde men huizen met spouwmuren. Door het isoleren van deze spouwmuren kunt u kosten besparen. U hoeft namelijk minder te stoken omdat de warmte nu minder snel verloren gaat in de winter. En in de zomer blijft het langer koel in uw woning, dankzij de isolatie. Tevens verhoogd dit de waarde van uw woning.  
 
Spouwmuurisolatie  
 
Een spouwmuur heeft een ruimte van gemiddeld 6 à 7 cm tussen de binnenmuur en de buitenmuur. Deze manier van bouwen is rond 1928 ontstaan als oplossing voor vochtige muren. De stenen verzadigden met regenwater waardoor de muren aan de binnenzijde vochtig werden. Door nog een muur er omheen te metselen met een open ruimte ertussen (de spouw), werd alleen de buitenste muur nat en werd het regenwater afgevoerd door open stootvoegen in het buitenblad. Verder is het belangrijk om te weten dat 95% van het regenwater wat zich in de verzadigde stenen van de buitenmuur heeft opgeslagen weer verdampt via de natuurlijke weg naar buiten. Lees hier meer over de werking van spouwmuurisolatie. 
 
'Uit onze ervaring en onderzoek kunnen wij u  
garanderen dat isolatie niet zal leiden tot vochtproblemen.'  
 
Spouwmuurisolatie en vochtproblemen 
 
Een geisoleerde spouwmuur heeft dus slechts een iets langere droogtijd dan een ongeisoleerde muur, waarmee meteen het misverstand dat een spouwmuur moet kunnen ventileren uit de wereld is geholpen. Door gedegen onderzoek en jarenlange ervaring kunnen wij u garanderen dat het isoleren van uw spouwmuren niet zal leiden tot vochtproblemen. 
 
Woningisolatie spouwisolatie onderzoek 
 
Wij bieden u verschillende soorten spouwmuurisolatie aan. Na een zorgvuldig spouwonderzoek, onder andere d.m.v. endoscopie, geven wij u een vrijblijvend advies. Het vullen van de spouw gebeurt via meerdere gaten die precies in de voegen worden geboord. Na het vullen worden deze gaatjes weer netjes dichtgevoegd met een op kleur gemaakte voegmortel waardoor het resultaat bijna onzichtbaar is. Met onze spouwmuurisolatie bespaart u al snel zo’n 7 tot 9 m3 aardgas per m2, waardoor de terugverdientijd gemiddeld 3 à 5 jaar is. Wij bieden verschillende soorten woningisolatie: 
 
  • Vloerisolatie 
  • Dakisolatie 
  • Dakisolatie plat dak