Spouwmuurisolatie
Links | Disclaimer
Van de Bunt Isolatietechniek B.V. in
Putten
<<=Terug naar plaats Putten

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van spouwmuurisolatie in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de spouwmuurisolatieleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Van de Bunt Isolatietechniek B.V.
Goorsteeg 15
3882 LE Putten

tel: 0341-745064

Extra informatie

Spouwmuurisolatie   
Heeft u last van vocht op de muur van uw woning, tocht door de muur of vindt u uw energieverbruik te hoog? Spouwmuurisolatie is de oplossing! Vaak al in drie tot vier jaar terugverdiend! 
 
De spouwmuur 
 
De spouwmuur is de ruimte tussen de binnen- en buitenmuur van uw woning. Bij spouwmuurisolatie wordt deze ruimte gevuld met isolatiemateriaal. Bij nieuwbouwwoningen wordt spouwmuurisolatie vaak al tijdens de bouw aangebracht. Is uw woning gebouwd tussen 1920 en 1980? Dan kan spouwmuurisolatie veel rendement opleveren.  
 
Comfortverhogend 
 
Door het toepassen van spouwmuurisolatie wordt het comfort van uw woning verhoogd. De woning houdt de warmte beter vast en de muren geven minder kou af, waardoor de temperatuur op peil blijft. ’s Winters zorgt spouwmuurisolatie voor een warmer klimaat, ’s zomers voor verkoeling. Spouwmuurisolatie is ook geluidswerend. En omdat de CO2-uitstoot flink vermindert, draagt u bij aan milieubesparing. Natuurlijk blijft het belangrijk om uw huis of bedrijfspand goed te ventileren. 
 
Hoog rendement 
 
Spouwmuurisolatie is de meest effectieve manier om uw woning te isoleren. Doordat de warmte binnen uw woning gehouden wordt, hoeft de verwarming minder vaak aan te staan. Dit is terug te zien op uw energierekening. De besparing kan voor een gemiddelde tussenwoning al oplopen tot 200 euro per jaar. Bij éénsgezinswoningen kan dit zelfs oplopen tot zo 580 euro per jaar(bron: milieucentraal.nl). De kosten voor spouwmuurisolatie zijn vaak al binnen drie tot vijf jaar terugverdiend. 
 
Met wol, parels of Pur 
 
Bij spouwmuurisolatie boren wij op de kruisingen van de voegen kleine gaten. Via deze gaatjes vullen wij de spouwmuur van de woning met het isolatiemateriaal. Wij herstellen deze gaatjes zoveel mogelijk op kleur van uw voeg.  
 
 
U heeft de keuze uit vier materialen: 
 
 • Spouwmuurisolatie met Knauf Supafil glaswol 
 • Spouwmuurisolatie met Neopixels® premium parels 
 • Spouwmuurisolatie met Neopixel® HR++ parel 
 
 
Spouwmuurisolatie met Knauf Supafil glaswol 
 
U wilt de spouwmuren van uw woning of bedrijfspand isoleren? Dat kan heel effectief met Knauf Supafil glaswol. De kosten per vierkante meter zijn relatief laag. De besparing is groot: tot liefst 25% van het gasverbruik. Ook zorgt Knauf Supafil glaswol voor meer wooncomfort. 
 
Waterafstotend en duurzaam 
 
Supafil glaswol heeft een hoog isolatie-rendement. Dankzij de optimale gewichtsverdeling ontstaat een homogeen isolatiepakket in de spouwmuur. Supafil inblaaswol is waterafstotend en laat waterdamp toch door van binnen naar buiten. Dit voorkomt vochtplekken en schimmelvorming op de binnenmuur. Supafil glaswol is heel duurzaam. Het wordt eenmalig aangebracht voor de gehele levensduur van de woning, met behoud van de isolerende eigenschappen. 
 
Voordelen Supafil inblaaswol 
 
- Hoge isolatiewaarde 
- Waterafstotend 
- Geen kans op vochtdoorslag 
- Ongevoelig voor schimmels en bacterien 
- Geluidswerend 
- Duurzaam; geen kans op inzakken, krimp of afbrokkeling 
 
Spouwmuurisolatie met Neopixel Premium parels 
 
Spouwmuurisolatie met honderd procent recyclebare zuiver grafieten Neopixel premium parel, een superieure parel met de hoogste isolatiwaarde. 
 
Eigenschappen 
 
Neopixels bevatten zuiver grafiet. Zuiver grafiet is zeer stabiel en reflecteert zeer goed de warmte. De Neopixels hebben een ovale vorm. Deze ovale Neopixel parels passen zeer goed in elkaar, sluiten zeer goed af en dit leidt tot meer comfort. Dit is dan bijvoorbeeld goed te merken bij kozijnen. 
 
Het systeem is dampopen. Neopixels hebben gesloten cellen waardoor er geen vochtopname kan plaatsvinden. Ook bij het inblazen tegen een ruwe buitenmuur blijven de cellen gesloten, zodat er geen vochtopname is. 
 
Eerlijk product 
 
Neopixels werkt met respect voor het leefmilieu en eerlijke producten die op een correcte manier worden aangebracht. Neopixels zijn daarnaast uiteraard op een eenvoudige manier, zonder veel energiebelasting en 100 procent te recyclebaar. 
 
De voordelen van Neopixel® Premium parels 
 
 • Extreem maatvast 
 • Veilig voor huid en longen 
 • Duurzaam: resistent tegen veroudering of rot 
 • Dampdoorlatend 
 • Zeer waterbestendig 
 • Lage vochtabsorptie 
 • Uitstekende brandwerendheid 
 • Geluidsisolerend 
 
 
Spouwmuurisolatie met Neopixel® HR++ parels 
 
Spouwmuurisolatie met honderd procent recyeclebaar zuiver grafieten parels met een ronde vorm, een goede isolatiwaarde voor een gunstige prijs. 
 
Eigenschappen  
 
Neopixels bevatten zuiver grafiet. Zuiver grafiet is zeer stabiel en reflecteert zeer goed de warmte. Deze neopixel HR++ paerls hebben een goede isolatiewaarde, tegen een gunstige prijs. De Neopixel parels hebben een wat rondere vorm dan de ovale Neopixel premium parels die een hogere isolatiewaarde hebben. 
 
Het systeem is dampopen. Neopixels hebben gesloten cellen waardoor er geen vochtopname kan plaatsvinden. Ook bij het inblazen tegen een ruwe buitenmuur blijven de cellen gesloten, zodat er geen vochtopname is. 
 
De voordelen van Neopixel® HR++ parels 
 
 • Gunstige prijs-/kwaliteitsverhouding 
 • Veilig voor huid en longen 
 • Resistent tegen veroudering of rot 
 • Waterbestendig 
 • Lage vochtabsorptie 
 • Gelduidsisolerend