Spouwmuurisolatie
Links | Disclaimer
Duits Groep in
Nijmegen
<<=Terug naar plaats Nijmegen

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van spouwmuurisolatie in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de spouwmuurisolatieleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Duits Groep
Kerkenbos 10-36
6546BA Nijmegen

tel: 024 3734711

Extra informatie

SPOUWMUURISOLATIE MET NEOPIXELS OF KNAUF SUPAFIL   
Wilt u besparen op uw energiekosten maar heeft u geen groot budget voor gevelisolatie? Overweeg dan spouwmuurisolatie. Spouwmuurisolatie met inblaaswol of parels kan een besparing opleveren tot ruim 20% van uw gasverbruik. 
 
BESPARING GASVERBRUIK 
 
Het inblazen van een spouwmuur geeft weinig overlast tijdens het aanbrengen en is tevens één van de voordeligste isolatievoorzieningen. Uw investering verdient u in gemiddeld 3-4 jaar terug en met de stijgende energie-prijzen verdient u het nog sneller terug. Duits Groep gebruikt voor spouwmuurisolatie 2 grote merken. 
 
VERHOGING VAN UW WOONCOMFORT 
 
De temperatuur aan de binnenkant van de spouwmuur blijft aanzienelijk hoger na het inblazen van spouwmuur isolatie, tevens voelt de muur niet meer kil aan en straalt geen koude meer af. De temperatuurverdeling in de ruimte is veel gelijkmatiger, waardoor u minder hard hoeft te stoken, terwijl de temperatuur gelijk blijft. Ook zal in de zomermaanden uw woning aanzienlijk koeler blijven. Ook zal u sterk merken dat het geluid wat vanuit buiten naar binnen komt aanzienlijk minder wordt. 
 
WAARDESTIJGING VAN UW HUIS 
 
De waarde van uw huis zal stijgen als het goed geisoleerd is, want het voldoet aan hogere eisen in de woningmarkt. 
 
 
DUURZAAMHEID 
 
Spouwmuurisolatie wordt éénmalig uitgevoerd voor de levensduur van de woning. 
 
 
VOCHT 
 
Spouwmuur isolatie is waterafstotend. Als de buitenmuur nat wordt door regen zal het vocht niet door de isolatielaag binnendringen naar de binnenmuur. De muur blijft ‘ademen’ omdat de isolatielaag wel waterdamp doorlaat van binnen naar buiten.