Spouwmuurisolatie
Links | Disclaimer
Isolatiebedrijf Smits in
Maarheeze
<<=Terug naar plaats Maarheeze

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van spouwmuurisolatie in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de spouwmuurisolatieleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Isolatiebedrijf Smits
Rondven 42
6026 PX Maarheeze

tel: 0495-593344

Extra informatie

Spouwmuurisolatie: altijd een goed geïsoleerde woning   
Wilt u uw bestaande woning laten isoleren en de voordelen ervaren? Isolatiebedrijf J. Smits verzorgd al 25 jaar duurzame spouwmuurisolatie voor de regio Brabant, Limburg en Noord België. Hiermee behoren warmteverlies, tochtproblemen, koude wanden en vocht of schimmel tot het verleden! 
 
Europees onderzoek heeft aangetoond dat 40% van de totale CO2-uitstoot afkomstig is van de verwarming van gebouwen. Door een goede isolatie kan deze uitstoot aanzienlijk gereduceerd worden. Door middel van spouwmuurisolatie zal uw wooncomfort verbeteren. Wij werken met de Rockwool inblaaswol HR++ en grijze EPS parels, met een schriftelijke garantie van 10 jaar. 
 
Voordelen van spouwmuurisolatie 
 
Spouwmuurisolatie heeft veel voordelen. Zo kunt u al 30% besparen op uw energierekening doordat u minder hoeft te stoken. Daarnaast wordt de woonruimte comfortabeler door een stabiele en behaaglijke binnentemperatuur. De muren voelen niet meer koud aan en stralen ook geen kou meer af. De Rockwool inblaaswol HR++, zakt niet uit, zet niet uit en krimpt niet. Hierdoor ontstaan geen naden of kieren in de isolatie. 
Grijze EPS parels zijn goedkoper en kunnen door kleinere gaten ingeblazen worden en is hierdoor beter geschikt voor smalle voegen. 
 
Naast het behoud van warmte zorgt spouwmuurisolatie ook voor minder geluidsoverlast. Verkeerslawaai of vliegtuiglawaai neemt hiermee af. 
 
Een extra voordeel van Rockwool inblaaswol HR++ is het brandwerende effect. Spouwmuurisolatie kan zelfs beschermen tegen brand en voorkomt branduitbreiding. Rockwool inblaaswol is ingedeeld in de hoogste Europese brandveiligheidklasse A1. Dit staat voor bouwproducten die nauwelijks of geen rookontwikkeling en/of druppelvorming kennen. 
 
Hoe gaan wij te werk bij spouwmuurisolatie 
 
Wanneer wij uw aanvraag ontvangen krijgt u een vrijblijvende offerte voor uw spouwmuurisolatie. Als u akkoord gaat met de offerte stuurt u een getekend exemplaar terug. Bij de uitvoering van de werkzaamheden wordt door middel van endoscopisch spouwonderzoek de spouw gecontroleerd op verontreinigingen. 
 
De spouwmuurisolatie brengen wij aan middels gaten die geboord worden in het kruis van de voeg. Het isolatiemateriaal wordt onder druk in de spouw geblazen. Na het vullen worden de gaten weer in de kleur van het voegsel dichtgemaakt. Binnenshuis heeft u over het algemeen geen last van de werkzaamheden. En het grote voordeel: spouwmuurisolatie doen wij al in 1 dag!