Spouwmuurisolatie
Links | Disclaimer
Isoleerwel in
Krimpen aan de Lek
<<=Terug naar plaats Krimpen aan de Lek

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van spouwmuurisolatie in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de spouwmuurisolatieleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Isoleerwel
Noord 86
2931SL Krimpen aan de Lek

tel: 06 53956930

Extra informatie

Spouwmuurisolatie   
Spouwmuur isolatie is een goede manier om uw woning te verduurzamen en energiezuiniger te maken. 
 
Wat is spouwmuur isolatie? 
 
Bij het isoleren van de spouwmuur worden er HR EPS isolatieparels in de spouw gespoten. Deze HR EPS isolatieparels zijn ongevoelig voor vocht. Doordat ze met hoge druk in de spouw gespoten worden vullen ze daadwerkelijk de gehele spouwmuur. Door de laag HR EPS isolatieparels tussen uw binnen en buitenmuur ontstaan er een isolatie laag als schild om uw woning. Dit zorgt voor meer wooncomfort en een lager energieverbruik. 
 
Hoe wordt het aangebracht? 
 
Bij het isoleren van de spouwmuur wordt op enkele plaatsen een klein gaatje geboord in de buitengevel, door de gaatjes wordt de spouw met hoge druk gevuld met de HR EPS isolatieparels. Na het vullen van de spouw worden de gaatjes weer netjes dicht gezet met cement en zijn deze nauwelijks meer zichtbaar. 
 
Spouwmuurisolatie voor uw woning? 
 
Benieuwd wat de kosten zijn voor het isoleren van uw spouwmuur? Vul het contactformulier in! Isoleerwel komt graag geheel vrijblijvend bij u langs voor advies en het opstellen van een offerte op maat. U heeft binnen 24 uur reactie op uw aanvraag!