Spouwmuurisolatie
Links | Disclaimer
IsoHeat Isolatietechniek in
Helmond
<<=Terug naar plaats Helmond

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van spouwmuurisolatie in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de spouwmuurisolatieleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

IsoHeat Isolatietechniek
Rooseindsestraat 37 J
5705 BP Helmond

tel: 040-8795531

Extra informatie

Met spouwmuurisolatie van Isoheat zit U er warm bij in de winter, en heerlijk koel in de zomer!   
Spouwmuurisolatie, een simpele maar doeltreffende investering 
 
Een spouwmuur isoleren doe je niet iedere dag. Veel huiseigenaren stellen dit vaak liever uit, omdat gedacht wordt dat het schrikbarend duur is, veel rotzooi geeft en men niet precies weet wat er eigenlijk gedaan wordt. Isoheat legt u graag uit hoe u met een simpele maatregel als spouwmuurisolatie, veel profijt kunt hebben hiervan. Bovendien is Isoheat Isolatietechniek SKG-IKOB gecertificeerd voor spouwmuurisolatie, en wij geven 15 jaar volledige garantie op de werkzaamheden! 
 
Hoe werkt spouwmuurisolatie? 
 
Een spouw is de ruimte tussen de binnen- en buiten gevel van uw woning. Hier tussen zit een luchtruimte van +/- 6 centimeter wat de spouw genoemd wordt. Deze ruimte is leeg en daarom gevoelig voor de transport van koude buitenlucht naar binnen. Door het aanbrengen van spouwmuurisolatie in deze spouw voorkom je dit en blijft het klimaat in huis beter gewaarborgd. Door spouwmuurisolatie stijgt de temperatuur in de woning en zul je meteen merken dat de binnenmuur minder koud aanvoelt.En Om besparing op lange termijn te kunnen garanderen, maakt Isoheat bij de isolatie van uw spouwmuren gebruik van de unieke HR++EPS Parels. de mooie eigenschap van deze Parels is dat deze voor 98% uit lucht bestaan. En lucht in geïsoleerde vorm is de beste isolatie die er bestaat. Benieuwd hoeveel u kunt besparen op uw energierekening? Bereken het makkelijk en snel met onze besparing’s calculator, of neem contact op met een van onze adviseurs.