Spouwmuurisolatie
Links | Disclaimer
ABC Isolatie in
Hardenberg
<<=Terug naar plaats Hardenberg

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van spouwmuurisolatie in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de spouwmuurisolatieleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

ABC Isolatie
Korte spruit 6A
7773 NR Hardenberg

tel: 0523-760476

Extra informatie

Spouwmuur isolatie   
Een warme woning in de winter en koelte in de zomer, wie wil dat eigenlijk niet? Met SUPUR isolatie worden uw woonwensen werkelijkheid. 
 
Bij spouwmuurisolatie gaat het vooral om het goed isoleren van de buitenwand van de binnenmuur. Met de superieure eigenschappen van SUPUR realiseren de specialisten van ABC Isolatie snel en nauwgezet het gewenste resultaat: warmte in de winter, koelte in de zomer! SUPUR ontleent zijn hoge isolatiewaarde onder meer aan de 3 componenten geslotencellige pur die absoluut geen vocht opneemt. Het procedé bij isolatie van een woning of bedrijfspand bestaat uit een aantal fasen. Eerst worden in de voeg minuscule gaatjes geboord waardoor het SUPUR isolatiemateriaal naar binnen wordt gespoten. Het bijzondere van onze werkwijze is dat daarbij de gevel naadloos gevuld wordt van onder tot boven. Lekkages zijn daarmee uitgesloten. Ook de spouw in de fundering van de kruipruimte wordt doeltreffend geïsoleerd met SUPUR. Vervolgens herstellen we de noodzakelijke natuurlijke ventilatie in de kruipruimte met het aanbrengen van ventilatie/renovatie roosters. Tenslotte dragen de specialisten van ABC Isolatie zorg voor de perfecte afwerking van de voegen. 
De voordelen van de aanpak van ABC Isolatie zijn vanaf de eerste dag zicht- en voelbaar. Niet alleen uw portemonnee heeft baat bij deze investering, ook het milieu vaart wel bij een lager energieverbruik.¹ 
 
De voordelen van SUPUR op een rijtje: 
 
  • Naadloze en dus perfecte isolatie. 
  • Geen lekkage door kieren en gaten 
  • SUPUR isoleert beter dan glaswol, parels of natuurlijke materialen. 
  • Schimmel en vocht krijgen geen kans  
  • Boorgaten van slechts 14 mm zijn voldoende 
  • Snelle isolatie, meestal in 1 dag gereed. 
  • Waarde stijging van uw woning  
  • Unieke samenstelling zorgt voor naadloze afdichting 
 
Er loopt momenteel geen landelijke subsidieronde van de overheid. Veel gemeenten en/of provincies hebben wel regelingen voor subsidie op isolatie. Wilt u uw huis gaan isoleren? Informeer dan naar de mogelijkheden voor subsidie bij uw gemeente of provincie.