Spouwmuurisolatie
Links | Disclaimer
Neuhof-Haans BV in
Haelen
<<=Terug naar plaats Haelen

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van spouwmuurisolatie in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de spouwmuurisolatieleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Neuhof-Haans BV
Windmolenbosweg 3
6081 PE Haelen

tel: 0475 592041

Extra informatie

Spouwmuurisolatie   
Kies voor energiebesparing en wooncomfort 
 
Door slechte isolatie of door het ontbreken van isolatie gaat er veel kostbare warmte verloren via de muren, het dak of de vloer van uw woning. Hierdoor zijn uw stookkosten onnodig hoog. Met spouwmuurisolatie bespaart een gemiddeld gezin met een vrijstaande woning ca. € 600,- per jaar. Deze investering verdient u al in 3 tot 4 jaar terug. Hierna levert de na-isolatie alleen nog maar op. 
 
Maar net zo belangrijk is het verhoogde comfort van uw woning. Door te isoleren heeft u geen last meer van kille muren die kou afstralen, geen vochtige binnenmuren en voorkomt u vocht- en schimmelproblemen in huis. Warm in de winter, koud in de zomer! 
 
Isolatie kan eenvoudig worden uitgevoerd en u merkt bijna niets van de werkzaamheden. Via een specifiek boorpatroon wordt het isolatiemateriaal ingeblazen waardoor het zich optimaal hecht tussen de beide wanden van de spouw. Hierdoor is er absoluut geen risico op doorzakking. Binnen één dag is de spouwmuur geïsoleerd en blijft het metselwerk en het aanzicht van de gevel volledig intact. 
 
Is uw woning gebouwd tussen 1930 en 1980? Dan is spouwmuurisolatie interessant voor u. Vraag nu een gratis adviesgesprek en offerte aan. 
 
Garantie 
 
U krijgt 10 jaar garantie. Wij zijn IKOB-BKB gecertificeerd en werken volgens deze richtlijnen. U bent ervan verzekert dat u een goed product kiest dat ook op een deskundige manier wordt aangebracht. Uw huis is immers vaak uw grootste investering. Zekerheid en deskundigheid zijn dan ook van groot belang. Het aanbrengen van goede isolatie begint bij een gedegen endoscopisch onderzoek bij opname. De conditie van de spouw moet goed in kaart worden gebracht. Wij werken met gediplomeerde medewerkers die alert en nauwkeurig te werk gaan. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.  
 
Na-isolatie producten 
 
Wij werken alleen met de allerbeste na-isolatie producten verkrijgbaar op de markt. Zowel Knauf supafil glaswol als de Neopixels premium parels bieden de hoogst mogelijke isolatiewaarde. Afhankelijk van de kenmerken van de gevels van uw woning, de spouw en uw wensen, adviseren wij graag welk product het beste bij uw woning past. Eerlijk advies, dat is wat wij bieden.