Spouwmuurisolatie
Links | Disclaimer
Isolatietechniek Best in
Eindhoven
<<=Terug naar plaats Eindhoven

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van spouwmuurisolatie in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de spouwmuurisolatieleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Isolatietechniek Best
Ambachtsweg 29
5627 BZ Eindhoven

tel: 040 2417464

Extra informatie

Spouwmuurisolatie in 1 dag   
Isolatietechniek Best isoleert uw spouwmuur binnen één dag. De spouwmuurisolatie wordt van buitenaf aangebracht. U heeft daardoor geen overlast van de werkzaamheden. Dankzij een goede voorbereiding en ons duidelijke isolatiestappenplan, start u dezelfde dag nog met besparen op uw stookkosten. 
VOORBEREIDING OP SPOUWMUURISOLATIE IN 1 DAG 
 
En dan is het eindelijk zover: de isolatiewagen van Isolatietechniek Best rijdt bij u voor de deur. 
 
Onze isolatiespecialisten doorlopen samen met u de woning. 
In de voegen van uw buitenmuur boren we kleine gaatjes volgens een door KOMO vastgesteld boorpatroon. 
De HR++ PLATINUM ISOTECH-Parels® worden samen met de ISOTECH-Glue® van buitenaf de spouw in geblazen. 
De boorgaten worden keurig gedicht met specie in de kleur van uw voeg. 
U start direct met besparen op uw stookkosten! 
 
Isotech HR Parels 
 
Met spouwmuurisolatie van Isolatietechniek Best wordt de smalle luchtruimte tussen uw binnen- en buitenmuur (spouwmuur) gevuld met HR++ PLATINUM ISOTECH-Parels®. Dankzij de slimme combinatie van deze kleine parels met de brandvertragende ISOTECH-Glue® zorgt onze spouwmuurisolatie vanaf dag 1 voor een lagere energierekening. 
 
WAAROM HR++ PLATINUM PARELS? 
 
HR++ PLATINUM ISOTECH-Parels® zijn gemaakt van EPS (geëxpandeerd polystyreen). EPS bestaat voor 98% uit lucht en garandeert daarmee dé ideale spouwmuurisolatie. Het teveel aan waterdamp (vocht) binnenshuis wordt via de spouw naar buiten gebracht. HR++ PLATINUM ISOTECH-Parels® zijn waterafstotend en de ruimte tussen de kleine, ronde parels is groot genoeg om eventueel regenwater en vocht via de spouw af te voeren. Daarnaast is EPS een zeer lichte materiaalsoort: de isolatieplaat zakt niet in en de HR++ PLATINUM ISOTECH-Parels® blijven een leven lang op de juiste plaats. 
 
VOORDELEN HR++ PLATINUM PARELS 
 
De HR++ PLATINUM ISOTECH-Parels® en het PLATINUM ISOTECH-Systeem® zijn ATG- en KOMO gecertificeerd. Isolatietechniek Best is daarmee de enige aanbieder in België én Nederland met een volledig gecertificeerd systeem voor spouwmuurisolatie. Kies voor de unieke isolatiekracht van de HR++ PLATINUM ISOTECH-Parels®: de hoogste standaard in spouwmuurisolatie. 
 
Onderhoudsvrij | Brandvertragend | Isolatieplaat blijft een leven lang op zijn plaats | Ongevoelig voor vocht, rot en schimmel | Ademend | Eenvoudig en snel te verwerken | Milieuvriendelijk en 100% recyclebaar. 
 
Wilt u meer weten over spouwmuurisolatie met HR++ PLATINUM ISOTECH-Parels® van Isolatietechniek Best? Maak een gratis adviesafspraak met de ISOTECH isolatieadviseur. 
 
Waarom spouwmuur isoleren 
 
In een woning waar de spouwmuren niet geïsoleerd zijn, verliest u ruim 1/3 van de warmte via de ongeïsoleerde muren naar buiten. Kiest u voor isolatie met HR++ PLATINUM ISOTECH-Parels® van Isolatietechniek Best, dan gaat er geen kostbare warmte meer verloren. Uw stookkosten gaan fors omlaag. Afhankelijk van uw stookgedrag kunt u rekenen op een besparing van ruim 30% op uw energierekening. 
 
SPOUWMUURISOLATIE VAN ISOLATIETECHNIEK BEST BETEKENT 
 
 • 30% minder stookkosten betalen. 
 • Uw huis blijft warm in de winter en langer koel in de zomer. 
 • Muurisolatie zonder vochtproblemen. Goede ventilatie, geen condens. 
 • Waardestijging van uw huis. 
 • Bijdragen aan een beter milieu. 
 • Eenmalig isoleren voor de hele levensduur van uw woning. 
 • Uw huis isoleren in 1 dag. U merkt bijna niets van de werkzaamheden. 
 • In 3 tot 4 jaar volledig terugverdienen van de spouwmuurisolatie. 
 
MEER COMFORT MET SPOUWMUURISOLATIE VAN ISOLATIETECHNIEK BEST 
 
 • Met muurisolatie verhoogt u direct uw wooncomfort. 
 • Uw muren voelen minder koud en kil aan. 
 • De temperatuurverdeling in uw huis wordt gelijkmatiger. 
 • U hoeft minder hard te stoken. 
 • In de zomer blijft de warmte langer buiten. 
 • Geluiden van buiten naar binnen worden gedempt. 
 
GEEN VOCHTPROBLEMEN MET HR++ PLATINUM ISOTECH-PARELS® 
 
Goede ventilatie is heel belangrijk. Onze adviseur vertelt u hier alles over. 
 
Condens en schimmelvorming krijgen met de HR++ PLATINUM ISOTECH-Parels® geen kans. 
Van binnenuit zorgt de isolatie met HR++ PLATINUM ISOTECH-Parels® ervoor dat uw muur blijft ‘ademen’. Het teveel aan waterdamp (vocht) binnenshuis kan via de spouw naar buiten. 
HR++ PLATINUM ISOTECH-Parels® van Isolatietechniek Best zijn waterafstotend. Regenwater dat van buitenaf komt, wordt direct in de spouw afgevoerd. 
 
SPOUWMUURISOLATIE GOED VOOR HET MILIEU = duurzaam 
 
Energie besparen is nodig om klimaatverandering tegen te gaan. Een flinke stap in de goede richting is het isoleren van uw spouwmuren. 
 
 • Uw huis houdt warmte beter vast. 
 • De verwarming slaat minder vaak aan. 
 • Muurisolatie zonder vochtproblemen. Goede ventilatie, geen condens. 
 • Uw ketel verbruikt veel minder gas (8 m3 gas minder per m2). 
 • Spouwmuurisolatie scheelt CO2-uitstoot en gaat klimaatverandering tegen. 
 
Wilt u meer weten over de voordelen van spouwmuurisolatie met HR++ PLATINUM ISOTECH-parels® van Isolatietechniek Best? Maak een gratis adviesafspraak met de ISOTECH isolatieadviseur. 
 
 
Besparing spouwmuurisolatie berekenen? Doe de bespaarcheck 
 
Afhankelijk van uw woning kunt u met spouwmuurisolatie tot wel 33% besparen op uw energierekening. Dat betekent al gauw een besparing van € 600,- op jaarbasis. U verdient uw spouwmuurisolatie dus binnen de kortste keren terug. Bovendien heeft de overheid het BTW tarief over spouwmuurisolatie verlaagd. Ook kunt u vaak extra subsidie aanvragen bij uw gemeente. Daarnaast geeft Isolatietechniek Best u korting wanneer samen met de hele buurt spouwmuurisolatie laat aanbrengen. 
 
BEREKEN UW BESPARING MET SPOUWMUURISOLATIE 
 
Ontdek met de bespaarcheck spouwmuurisolatie hoeveel u kunt besparen met het aanbrengen van HR ++ PLATINUM ISOTECH-Parel® spouwmuurisolatie. Met een investering in na-isolatie bespaart u direct op uw energiekosten. Maar hoeveel bespaart u per jaar en wanneer heeft u uw investering terugverdiend? 
 
BESPAARCHECK 
 
Op deze vragen geeft de ISOTECH Besparingscalulator u een helder antwoord. Bovendien heeft u de mogelijkheid om meteen meer informatie aan te vragen bij een van onze deskundigen. Desgewenst ontvangt u direct een gratis offerte voor het na isoleren van uw woning. Doe nu de bespaarcheck! 
 
Kosten spouwmuurisolatie snel terugverdienen? Isolatietechniek Best 
 
Dankzij subsidies van overheidswege is het BTW tarief over spouwmuurisolatie verlaagd. Ook zijn er in veel gemeentes extra subsidies voor woning isolatie. Dit scheelt aanzienlijk op kosten spouwmuurisolatie. Laat u nu adviseren door de vakspecialisten van Isolatietechniek Best. Wij hebben al ruim 30 jaar ervaring in het plaatsen van spouwmuurisolatie voor woonhuizen en bedrijfspanden. 
 
KOSTEN SPOUWMUURISOLATIE SNELLER TERUGVERDIEND 
 
Sinds 2009 zijn de kosten van spouwmuurisolatie aanzienlijk verlaagd vanwege de subsidies van de overheid. U betaalt nu slechts 6% BTW in plaats van 21% BTW. Daardoor verdient u uw investering binnen 2 tot 3 jaar terug. Vanwege de stijgende energieprijzen verdient u uw investering nu nog sneller terug. 
 
ISOLATIESPECIALIST ISOLATIETECHNIEK BEST 
 
Allround isolatiebedrijf Isolatietechniek Best gebruikt het duurzame en hoogwaardige PLATINUM ISOTECH-Systeem® voor het na isoleren van uw spouwmuur. Deze isolatievorm combineert HR++ PLATINUM ISOTECH-Parels® met de brandveilige ISOTECH-Glue®. Het ISOTECH-Systeem® heeft tot 20% meer isolerend vermogen dan andere isolatiematerialen. Dankzij onze vakkundige verwerking bespaart u tot 33% op uw energierekening. Wij bieden u: 
 
 • Een scherpe prijs voor spouwmuurisolatie; 
 • Ruim 30 jaar ervaring met spouwmuurisolatie; 
 • Efficiënte werkwijze zonder ingrijpende verbouwingen; 
 • 15 jaar garantie op op uw spouwmuurisolatie.