Spouwmuurisolatie
Links | Disclaimer
Totaal Komfort Ede BV in
Ede
<<=Terug naar plaats Ede

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van spouwmuurisolatie in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de spouwmuurisolatieleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Totaal Komfort Ede BV
Kryptonstraat 36
6718 WR Ede

tel: 0318 632432

Extra informatie

Spouwmuurisolatie   
Isoleer uw spouwmuren en bespaar energie. TKE isoleert uw muren van buitenaf. Door deze isolatie krijgt u een energiezuiniger huis. 
 
Voor de isolatie gebruiken we HR-Termoparels®. Sinds de introductie van deze parels in 1976 is al ruim vijftien miljoen vierkante meter spouwmuur geïsoleerd. Voor het aanbrengen van deze Termoparels® boren onze specialisten gaten in de voegen van uw buitenmuur. Nadat de spouwmuur volledig is gevuld met parels, vullen we de voegen weer op. Uiteraard in exact dezelfde kleur als uw bestaande voeg. 
 
Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de isolatie van uw muren. Wilt u meer informatie? Wij komen wij graag in contact met u.