Spouwmuurisolatie
Links | Disclaimer
Takkenkamp Isolatie in
Den Bosch
<<=Terug naar plaats Den Bosch

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van spouwmuurisolatie in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de spouwmuurisolatieleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Takkenkamp Isolatie
Kasteleinenkampweg 9f
5222 AX Den Bosch

tel: 073 6158000

Extra informatie

Spouwmuurisolatie: hoger comfort, lagere lasten   
Al veel huiseigenaren kozen voor de voordelen van spouwmuurisolatie. Die voordelen zijn er dan ook volop. Zeker als uw huis vóór 1980 is gebouwd. Dan kunt u zelfs veel geld besparen dankzij spouwmuurisolatie. De relatief lage investering verdient u al binnen 3 tot 5 jaar terug. Volgens een berekening van Milieu Centraal is het rendement van spouwmuurisolatie vergelijkbaar met een rente van 12% op een spaarrekening. Spouwmuurisolatie verhoogt verder de waarde van uw woning en vermindert uw stookkosten. Vocht en tocht houdt u buiten de deur. 
 
Bespaar tot 26% energie met verbeterd spouwmuurisolatiemateriaal 
 
Uiteraard is de energiebesparing afhankelijk van uw type woning maar met de hoge isolatiewaarde HR++ van Supafil is het mogelijk om tot maar liefst 26% te besparen op uw energieverbruik. En minstens zo belangrijk; de investering van spouwmuurisolatie verdient zich gemiddeld binnen 3-4 jaar terug.