Spouwmuurisolatie
Links | Disclaimer
Vink Isolatie in
Culemborg
<<=Terug naar plaats Culemborg

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van spouwmuurisolatie in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de spouwmuurisolatieleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Vink Isolatie
Textielweg 4
4104 AM Culemborg

tel: (0)345 476611

Extra informatie

Spouwmuur Isolatie   
Houdt de warmte vast en beschermt u tegen kou, tocht en vocht van buitenaf. 
 
Uw huis of bedrijf isoleren met spouwmuur isolatie draagt direct bij aan het verlagen van uw stookkosten, een aangenamer gevoel en ook nog eens een beter milieu. 
 
Bij spouwmuur isolatie wordt er isolatie aangebracht in de open ruimte tussen de binnenmuur en de buitenmuur ,ook wel de spouw genoemd. Spouwmuur isolatie houdt de warmte vast en beschermt u tegen kou, tocht en vocht van buitenaf. Wacht niet langer met het aanpakken van dit probleem. U heeft al heel snel de kosten terug verdiend en na loop van tijd houdt u er geld aan over! 
 
Het aanbrengen van spouwmuurisolatie is snel en eenvoudig, al binnen een dag is de isolatie in de gehele spouwmuur aangebracht. Het uiterlijk van de woning of het gebouw blijft gehouden. 
 
 
Hoe wordt de spouwmuurisolatie aangebracht? 
 
Eerst moet er een onderzoek plaats vinden om te bepalen of het gebouw geschikt is voor het toepassen van spouwmuurisolatie. Scheuren, bewegingsbarsten en beschadigde voegen moeten eerst hersteld worden en alle eventuele openingen moeten worden afgedicht. 
De isolatiemonteur zal op de kruispunten van de voegen, gaten in de muur boren volgens een vastgelegd boorpatroon, om een optimale verdeling van de spouwmuurisolatie te garanderen. 
In de geboorde gaten wordt een spuitmond gestoken, waarmee het isolatiemateriaal in de spouwmuur wordt geblazen. 
Bij de laatste stap worden de gaten in de voegen, eenvoudig gedicht met authentiek cement. Het aanzicht van de gevel blijft intact. Indien nodig zullen er ventilatieroosters worden aangebracht. 
 
Uiteindelijk brengen onze mensen nieuwe voegen aan zodat uw gevel weer helemaal in de oude stijl hersteld is. Wij letten er natuurlijk op dat dit helemaal in de originele kleuren en stenen is. Het voegwerk zorgt ervoor dat de gevel er weer tientallen jaren tegen kan. 
 
U heeft bij ons de keuze uit twee spouwmuur isolatie producten: Supafil (blaaswol) of HR++ Isolatie Parels.