Spouwmuurisolatie
Links | Disclaimer
Jansen Isolatie B.V. in
Bladel
<<=Terug naar plaats Bladel

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van spouwmuurisolatie in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de spouwmuurisolatieleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Jansen Isolatie B.V.
Emmaplein 44
5531 HM Bladel

tel: (0)6 50633341

Extra informatie

Spouwmuurisolatie   
De voordelen van onze spouwmuurisolatie op een rijtje. 
 
 • Het isoleren gebeurd via een innovatieve methode, waardoor u muren meestal binnen 1 dag geisoleerd zijn. 
 • 3 – 4 jaar terugverdientijd. 
 • Waardestijging van u woning/ bedrijfspand. 
 • Spouwmuurisolatie levert bijna geen rommel en overlast op, u hoeft uw huis niet te ontruimen. 
 • Door een goede isolatie van uw muren bespaart u aanzienlijk op uw energiekosten. 
 • Uw woon- en werkcomfort wordt enorm verbeterd doordat het huis behaaglijker wordt. 
 • Dankzij een lager energieverbruik draagt u uw steentje bij aan een beter milieu. 
 • Het is een waterafstotend product. 
 • Noch capillair ,noch hygroscopisch. 
 • Gemiddeld 6 graden temperatuur stijging van muur 
 • 15 jaar garantie op de uitgevoerde werkzaamheden. 
 
Jansen Isolatie B.V isoleert uw spouwmuren met De Plus parel materiaal 
 
De Plus parel 
 
Eps parels zijn ( geexspandeerd polystyreen ) vroeger ook wel tempex genoemd. EPS bestaat uit 98 % uit lucht en is verrijkt met koolstof,waardoor zij een uitzonderlijk hoge isolatiewaarde hebben.Vlak voor het inblazen worden de De Plus parel besproeid met een klein beetje met De Plus Fixx lijm waardoor de bolletjes zich aan elkaar hechten. Dit geeft na droging een stevige maar flexibele binding tussen de verschillende bolletjes Er ontstaat een ademende piepschuimplaat dat geen vocht opneemt. 
 
Ook nieuwbouw voordelig met na-isolatie 
 
Enkele voordelen: geen aanvoer- en opslag verlies, geen rommel op de bouwplaats, geen diefstal van platen en dekens, een optimale vulling van de spouwmuren, geen snij verlies, geen knip en paswerk bij ramen en deuren, betere afdichting bij ramen en deuren en de metselaar wordt niet gehinderd door dekens/platen in de spouw. 
 
Werkwijze 
 
Voordat we de spouwmuurisolatie kunnen aanbrengen, moeten we weten of uw spouwmuur geschikt is. Alleen dan hebt u optimaal profijt van de isolatie. Om een goede inschatting te kunnen maken, komen we eerst op locatie een endoscopisch onderzoek voor uw spouwmuurisolatie uitvoeren. De staat van het metsel- en voegwerk wordt beoordeeld voordat de na – isolatie kan worden uitgevoerd. Met een endoscoop wordt de spouw onderzocht op eventuele afval en of puinresten. Na goedkeuring en of herstel van de gevel/ spouw kan de Na- isolatie worden aangebracht. 
 
Volgens een vastgesteld boorpatroon worden er kleine gaatjes in de voegen van de buitenmuren van de woning geboord. Met een inblaaspistool wordt de spouwmuurisolatie via deze gaatjes in de spouw geblazen. De inblaasmachines die Jansen Isolatie B.V. gebruikt zijn zeer geavanceerd. Zodra de juiste densiteit ( hoeveelheid per m² is aangebracht slaat deze automatisch af. Na het aanbrengen van het isolatiemateriaal worden de gaatjes vrijwel onzichtbaar hersteld met een vergelijkbare specie. 
 
Waarom isoleren ? 
 
Spouwmuurisolatie levert het hoogste rendement van alle isolatiemethoden op doordat bij de meeste gebouwen het aantal vierkante meters buitenmuur, die van ramen, deuren, daken en vloeren overtreft. 
 
Isoleren verbetert het comfort van uw woning. Isolatie houdt namelijk tocht en warmteverlies tegen. Dat betekent: minder condens op de ramen, warmere voeten en ook minder geluidsoverlast van buiten. 
 
Lagere energierekening 
 
Door goed te isoleren kunt u jaarlijks veel geld besparen. De investering verdient u snel terug via een lagere energierekening. De belangrijkste manieren om het energieverbruik te verminderen, is het treffen van energiebesparende maatregelen zoals het isoleren van de spouwmuren, het dak, de muren en vloer. 
 
Goed isoleren voorkomt vocht en schimmels 
 
Een veel gehoorde misvatting is dat isolatie vochtproblemen en een slechte luchtkwaliteit veroorzaakt. Echter door het toepassen van isolatie stijgt de temperatuur aan de binnenkant van wand, dak of vloer. Net als bij dubbel glas zal de lucht minder snel condenseren. Onderzoeken hebben aangetoond dat, onder dezelfde omstandigheden, bij goed geïsoleerde woningen minder vochtproblemen zijn dan bij niet geïsoleerde.