Spouwmuurisolatie
Links | Disclaimer
Linssen Best B.V. in
Best
<<=Terug naar plaats Best

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van spouwmuurisolatie in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de spouwmuurisolatieleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Linssen Best B.V.
Industrieweg 175-181
5683 CC Best

tel: (0)499 371389

Extra informatie

Spouwmuurisolatie   
Spouwmuurisolatie met HR ++ Termoparels 
 
HR++Termoparels® zijn geëxpandeerde bolletjes polystyreen. Spouwmuurisolatie met termoparels is een effectieve en vrij eenvoudige manier van isoleren die door Isolatiewerken Linssen al ruim 45 jaar met succes wordt toegepast. Het systeem heeft zich inmiddels ruimschoots bewezen en blijkt een van de beste methoden te zijn die er in jaren is ontwikkeld. De termoparel is inmiddels door ontwikkeld van HR termoparels tot de HR++Termoparels®. De isolatiewaarde van deze parel heeft momenteel de hoogst haalbare isolatiewaarde van na-isolatiematerialen! 
 
De werkwijze 
 
Via kleine openingen in de buitenmuur, boorgaten op de kruising van lint- en stootvoeg, worden de HR++Termoparels® met een bindmiddel snel, eenvoudig en zonder overlast tussen de spouwmuren geblazen. Vlak voor het inblazen worden de termoparels besproeid met een klein beetje latex (natuurrubber) waardoor de bolletjes zich aan elkaar hechten. Dit geeft na droging een stevige maar flexibele binding tussen de verschillende bolletjes.Hierdoor ontstaat een homogene isolatieplaat. De openingen worden vervolgens weer afgedicht met voegmortel. 
 
Waarom spouwmuren isoleren? 
 
Spouwmuurisolatie levert het hoogste rendement van alle isolatiemethoden op doordat bij de meeste gebouwen het aantal vierkante meters buitenmuur, die van ramen, deuren, daken en vloeren overtreft een spouwmuur die met HR Termoparels is gevuld levert al vlug een aantrekkelijke besparing op van de energiekosten en het woon- en werkcomfort wordt enorm verbeterd doordat het in huis behaaglijker wordt. 
 
Kwaliteit en certificeringen 
 
Door specialisten aangebracht in de regio Best, Eindhoven, Boxtel, Oirschot en St. Oedenrode 
 
De HR ++ Termoparels worden uitsluitend aangebracht door specialisten die bij Linssen in eigen huis zijn opgeleid en waarvan de vakbekwaamheid voortdurend op peil wordt gehouden. Dit staat garant voor een vakkundige verwerking. 
 
Ikob-bkb en ATG gecertificeerd, dus gegarandeerd professioneel aangebracht! 
 
Isolatiewerken Linssen Best b.v. behaalde reeds 35 jaar geleden het procescertificaat voor het aanbrengen van spouwmuurisolatie bij BV Kwaliteitsverklaringen Bouw. BKB geeft uitsluitend procescertificaten af onder het KOMO-keurmerk en derhalve ook onder de erkenning van de Raad van Accreditatie. BUtgb is het Belgische goedkeuringsinstituut voor ATG-certificering.  
 
Door deze instanties worden steekproefsgewijs controles uitgevoerd bij onze in uitvoering zijnde werken. Deze controles zijn onaangekondigd en richten zich op het niveau van de uitvoering, de vakbekwaamheid en de interne kwaliteitsbewaking. Op deze manier wordt voortdurend voldaan aan de normen en eisen van de Beoordelings- en uitvoeringsrichtlijnen. Deze certificaten bieden u dus een doorlopende zekerheid op duurzame kwaliteit. 
 
VENIN-lidmaatschap Vereniging van Erkende Na-isolatiebedrijven in Nederland 
 
Isolatiewerken Linssen Best b.v. is aangesloten bij de VENIN, de vereniging waarin na-isolatiebedrijven zich hebben gebundeld. VENIN is de vereniging die er mede voor dient zorg te dragen dat het vakmanschap op hoog niveau blijft en de kwaliteitsbewustheid uitdraagt. VENIN doet dit door het verstrekken van informatie over isolatie in het algemeen en de daaraan verbonden kwaliteitsaspecten. Lidmaatschap kan slechts worden verkregen als aan bepaalde toelatingscriteria wordt voldaan waaronder het beschikken over het KOMO-Procescertificaat, betrekking hebbend op na-isolatiewerkzaamheden en werken met geattesteerde isolatiematerialen of -systemen er vanuit gaande dat er met eigen personeel wordt gewerkt, welke over het Isovakbewijs beschikken. Hierop wordt toegezien door BV Kwaliteitsverklaringen Bouw te Rotterdam (BKB). Uiteraard profiteert u hiervan. Door te kiezen voor een bij VENIN aangesloten bedrijf weet de klant dat er gewerkt wordt met een vakkundig, kwaliteitsbewust, ervaren en gekwalificeerd bedrijf. 
 
Wij zijn aangesloten bij de VENIN-geschillencommissie, die bij wege van bindend advies uitspraak kan doen mocht een geschil ontstaan tussen ons en een particuliere opdrachtgever. 
Meer informatie: http://venin.nl/kwaliteit/klachtenprocedure/ 
 
Garantie 
 
Het aanbrengen van spouwmuurisolatie is vaak een kwestie van vertrouwen. Het is voor u dan ook belangrijk om zekerheid te hebben over de afwikkeling van eventueel niet functioneren of twijfels na oplevering. Linssen Best streeft er na dat haar producten van de hoogste kwaliteit zijn en medewerkers uiterste ervaren. Mocht er onverhoopt toch iets zijn dan kunt u terug vallen op een gedegen bedrijf met jarenlange ervaring. Kijkt u hier voor onze volledige garantiebepalingen. 
 
Ook nieuwbouw voordelig met na-isolatie 
 
Enkele voordelen: geen aanvoer- en opslag verlies, geen rommel op de bouwplaats, geen diefstal van platen en dekens, een optimale vulling van de spouwmuren, geen snijverlies, geen knip en paswerk bij ramen en deuren, betere afdichting bij ramen en deuren en de metselaar wordt niet gehinderd door dekens/platen in de spouw. 
 
Fysieke eigenschappen HR ++Termoparels 
 
Warmtegeleidingscoëfficiënt HR++-Termoparels: = 0,033 W/m.K 
Dampdiffusieweerstandsgetal: = 1-2 
De effectieve warmteweerstand van een met 6 cm HR++-Termoparels gevulde spouwmuur: Rc = ca. 2 m2.K/W 
De toegevoegde warmteweerstand Rd = 1,82 m2.K/W 
 
Prijsindicatie spouwmuurisolatie met HR++ Termoparels 
 
Tussen woning: € 650,= - € 750,= 
Hoekwoning/2-onder-1 kap: € 1.100,= - € 1.750,= 
Vrijstaande woning: € 1.750,= - € 4.000,= 
 
Informeer naar buren- en combinatievoordeel. 
 
Subsidie 
 
Wilt u meer weten over financiële voordelen bij isolatie? 
Kijkt u dan voor de mogelijkheden hier voor: 
 
  • Subsidie Nederland 
  • Subsidie België