Spouwmuurisolatie
Links | Disclaimer
Isogroen in
Bakel
<<=Terug naar plaats Bakel

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van spouwmuurisolatie in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de spouwmuurisolatieleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Isogroen
Leemskuilendijk 6
5761 PB Bakel

tel: 0492 345286

Extra informatie

Spouwmuur isolatie   
Voor de spouwmuur isolatie, of spouwisolatie, werken wij met de grijze HR++ EPS parels. Deze isolatieparels zijn onderhoudsvrij, gaan een leven lang mee en zijn milieuvriendelijk. De HR++ EPS parels worden met een waterafstotende, milieuvriendelijke en brandvertragende lijm de spouw ingeblazen. Daar vormen zij een solide isolatieplaat. De kleine diameter van de parels (2,5 mm) zorgt ervoor dat uw hele spouwmuur gevuld wordt. De lijm zorgt er tevens voor dat de HR++ EPS parels op hun plaats blijven. U kunt zelfs uw buitenmuur afbreken zonder dat de isolatie wordt verwijderd. De parels zijn gemaakt van EPS (geëxpandeerd polystyreen). EPS bestaat voor 98% uit lucht en garandeert daarmee een ideale spouwmuurisolatie. Lucht in gesloten vorm is immers de beste isolatie die er is. EPS heeft een gesloten celstructuur waardoor waterdamp niet in de isolatie parels kan dringen. De ruimte tussen de ronde HR++ EPS parels is groot genoeg om eventueel regenwater en vocht via de spouw af te voeren. 
 
De kracht van isolatie 
 
Isogroen werkt alleen met de vernieuwde grijze HR++ EPS parel. Aan deze parel is grafiet toegevoegd, wat zorgt voor een hoger isolatievermogen van wel 20% ten opzichte van de originele witte parel. Isogroen kan deze nieuwe verbeterde isolatie aanbieden voor dezelfde prijs.  
 
Dankzij onze isolatie zult u direct tot wel 33% besparen op uw energie kosten. Dit heeft dus een besparing van wel 6 tot 8 euro per vierkante meter muur per jaar. Dit houdt dus in dat uw huis isoleren een hoger rendement heeft dan een spaarrekening bij uw bank. 
 
Oude isolatie verwijderen 
 
Indien er nog oude isolatie aanwezig is in de spouwmuur, dan kunt u deze ook laten verwijderen door Isogroen. Oude isolatie kan verzakken en zijn isolatiewaarde verliezen, daarom is het het beste om het oude isolatiemateriaal te verwijderen voordat er nieuwe isolatie wordt aangebracht.