Spouwmuurisolatie
Links | Disclaimer
Gredon West in
Amsterdam
<<=Terug naar plaats Amsterdam

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van spouwmuurisolatie in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de spouwmuurisolatieleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Gredon West
Disketteweg 14
1033 NW Amsterdam

tel: 020 6304860

Extra informatie

Gredon spouwmuurisolatie   
TOT WEL 33% BESPAREN OP UW STOOKKOSTEN 
EN EEN VEEL BETER LEEFKLIMAAT 
 
Een groot deel van de woningen en gebouwen in ons land hebben een zogeheten spouwmuurconstructie. Dit wil zeggen een binnenmuur met een tussenruimte en een buitenmuur. Wanneer deze tussenruimte (spouw) niet geïsoleerd is zal een groot deel van de warmte rechtstreeks door de spouwmuur verloren gaan. Met als gevolg een onbehaaglijk gevoel, tocht en koude straling. Bovendien verstookt u zo honderden euro’s per jaar rechtstreeks naar de buitenlucht. Veel mensen besluiten daarom hun spouwmuur te laten na-isoleren. Na-isolatie van een spouwmuur verhoogt niet alleen het comfort maar ook de waarde van het pand. Natuurlijk levert spouwmuurisolatie tevens een forse energiebesparing op en bespaart u dus sterk in uw kosten. Heeft u reeds spouwmuurisolatie, maar merkt u niets of te weinig hiervan? Kijk dan bij Isolatieherstel. 
 
GREDON SPOUWMUURISOLATIE 
KLAAR BINNEN 1 DAG ZONDER OVERLAST! 
 
Gredon Isolatie biedt u de keus uit verschillende vormen van spouwmuurisolatie aan. Spouwmuurisolatie met minerale inblaaswol (glas- of steenwol), spouwmuurisolatie door middel van EPS-parels of spouwmuurisolatie via het injecteren met pur oftewel polyurethaan isolatieschuim. Onze specialisten adviseren u vrijblijvend welke vorm van spouwmuurisolatie voor uw pand of woning het meest geschikt is en rekenen tevens de besparingen in kosten voor u uit! 
 
UW HUIS VIA SPOUWMUURISOLATIE WARM 
IN DE WINTER EN KOELER IN DE ZOMER 
 
Uw woning qua spouw goed isoleren betekent ook dat u niet alleen in de winter hiervan voordeel heeft. Ook in de zomermaanden zult u merken dat de warme lucht minder snel in uw huis trekt. Dus ook dan wordt het leefklimaat in uw woning verbeterd. 
 
VOCHT KOMT NIET VAN GOED ISOLEREN 
MAAR VAN SLECHT VENTILEREN 
 
In een goed geïsoleerd huis is regelmatig ventileren noodzakelijk, anders neemt vocht in huis snel toe en krijgen schadelijke stoffen de kans om zich op te hopen. Dat levert op den duur mogelijk gezondheidsproblemen op. Mensen, huisdieren en planten produceren per dag wel tien liter vocht in een woning. Dat komt doordat er waterdamp vrijkomt bij bezigheden waar water bij betrokken is, hierbij kunt u denken aan douchen, afwassen en de was drogen. Verder raakt de lucht vervuild door het werken in de keuken en rook. Door te ventileren voert u de vochtige en vieze lucht af, maar hiervoor moet u dus wel frisse lucht binnenlaten. Als u dit niet doet dan ontstaan er vochtproblemen, zoals de vorming van schimmel. 
 
Het voortdurend ventileren via ventilatieroosters of een open raampje, is de makkelijkste manier van ventileren. Elke dag een 10 tot 15 minuten luchten, levert ook de extra benodigde luchtverversing. Als u kookt met de deksels op de pannen en na het dweilen de vloer goed droogt helpt dit ook vochtproblemen voorkomen. 
 
HR++ EPS-PARELS VOOR SPOUWMUURISOLATIE VAN SUPERIEURE KWALITEIT 
 
De standaard witte EPS-parels bevatten ca. 98% lucht, en daarmee heeft EPS zeer goede warmte- en koude-isolerende eigenschappen. De nieuwe HR++ EPS-parel is een doorontwikkelde versie van EPS + koolstof (grafiet). Hierdoor wordt het warmte reflecterend effect vergroot en neemt de waarde van de spouwmuurisolatie nog verder toe. Daarom zijn de verlijmde HR++ EPS-parels tegenwoordig het beste materiaal voor na-isolatie in de markt. U herkent ze aan de grijze kleur van het grafiet. 
De ruimte van de spouw is maar beperkt. Door te werken met HR++ spouwmuurisolatie materiaal behaalt u het meest optimale resultaat. 
HR++ spouwmuurisolatie materiaal isoleert namelijk tot 20% beter dan traditionele spouwmuurisolatie materialen. 
 
HET AANBRENGEN VAN SPOUWMUURISOLATIE 
 
Gredon Isolatie doet grondig onderzoek voordat de spouwmuurisolatie wordt aangebracht. Waarbij eerst gekeken wordt naar de staat van het metsel- en voegwerk. Ook wordt de spouw endoscopisch onderzocht met een speciale camera. Daarbij wordt gelet op afval en/of puinresten die zich eventueel in de spouw kunnen bevinden. Na goedkeuring en/of herstel van de spouw worden er volgens een vast boorpatroon op de kruising van de stoot en lintvoeg gaatjes van ongeveer 22 mm. geboord. Door deze gaatjes wordt met speciale inblaasapparatuur de spouwmuurisolatie ingebracht. Daarna worden alle geboorde gaten vakkundig op kleur dicht gemaakt. Spouwmuurisolatie materiaal is door Gredon zonder veel overlast binnen een dag aan te brengen vanaf de buitengevel van de woning. Indien nodig wordt er ondervloer-ventilatie aangebracht. 
 
SNEL EEN SCHERPE OFFERTE VOOR 
UW SPOUWMUURISOLATIE ONTVANGEN?  
 
Wilt u een zeer scherp geprijsde offerte ontvangen?  
Of wilt u gratis advies? Ga dan naar onze terugverdienperiode pagina en 
Gredon Isolatie zal u graag vrijblijvend informeren.